sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Veet® Precision Wax & Care

Kylläpä kamera päätti sipata juurikun olisi pitänyt kuviakin ottaa :(  Lainasin siis kuvan veetin sivuilta. Kyllä harmittaa, etten saanut ennen-jälkeen kuvia otettua, mutta voin luvata, että tulos oli enemmän kuin upea!



Nyt täytyy ylistää tätä aivan ihanaa ei-brutaalia keinoa muotoilla kulmakarvat. Inhoan yli kaiken nyppimistä, mutta tällä vahalla tämä oli niin helppoa ja kivutonta. Myöskin muotoilu oli todella helppoa, kiitos näppärän pään tuubissa. Tulen jatkossakin ostamaan tätä hienoa tuotetta ja suosittelen lämpimästi kaikille.

Tämä buzzaus oli nyt tässä, monille jaoin näytteitä, mutta valitettavasti vain muutamat vahvistukset sain, vaikka muistuttelin ihmisiä ahkerasti :-(

Laitetaan vielä perään nippelitietoa tästä tuotteesta!

Aika
1 minuutti
Vartalonosa
Kaikki ihotyypit, myös herkkä
Ihotyyppi
Kasvoille
Uusi Veet® Precision Wax & Care takaa pitkäkestoiset tulokset kuivattamatta ihoa. Se on kehitetty ihokarvojen poistoon erityisesti kasvoista. Helppokäyttöisestä putkilosta voi annostella täsmälleen sopivan määrän vahaa kulmakarvoihin, ylähuulen päälle ja leukaan.
Hemmottele ihoasi käsittelyn jälkeen lääkeaaloeta sisältävällä Aftercare Cream -voiteella. Lopputuloksena on iho, joka tuntuu paitsi sileältä, myös sopivan kosteutetulta.

Pakkauksen sisältö

  • Precision Wax -vaha (10 ml)
  • Aftercare Cream -voide (5 ml)
  • 20 karvanpoistoliuskaa
  • Lasta

Valmisteluaika

  • 1 minuutti vahan lämmittämiseen
VAHA
Hydrolyzed Corn Starch, Glucose, Glycerin, Phenoxyethanol, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Aqua.
JÄLKIHOITOVOIDE
Aqua, Butylene Glycol, Dimethicone, Octyldodecanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Bisabolol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol , Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid, Limonene, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 


Mutta näihin tunnelmiin jätämme buzzauksen tälläkertaa, toivottavasti pian taas uudelleen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti