perjantai 31. toukokuuta 2013

Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit

Noniin, vihdoin tekemään jotain hyödyllistä hirmuisten kiireiden jälkeen, ja juuri sopivasti kesäloman alkuun, jonka senkin valitettavasti näytän viettävän hirmuisen kipeänä. Mutta ei anneta sen estää, olen henkisesti valmistautunut repimään hyvin talven yli lämmittäneen talviturkkini pois. Kyseessä on siis erittäin mielenkiintoinen vempele: Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit.



Laite näyttäisi olevan erittäin simppeli käyttää, vahan lämmittäminen kestää 20minuuttia, ja näinkin laiskalle ihmiselle kuin minulle, on mielettömän mukavaa, että tämänkin voi tehdä niinkin helposti, että tökkää masiinan pistorasiaan :D

Talvi on ollut uuvuttava, joten en ole suoraansanottuna pahemmin jaksanut hankkiutua eroon talviturkistani..kröhöm. Jalat on sen näköisetkin ;)


Saanen esitellä,sääri ennen toimenpidettä:


Ja sääri toimenpiteen jälkeen, tuli muuten sileätä! 

Suosittelen avaamaan kuvat hieman isommaksi, mun kintuista oli muutenkin tuskaa saada kuvaa vaaleiden karvojen takia :D 

En voi muutakuin kehua äärettömästi tätä vehjettä! Todella miellyttävä ja helppo käyttää, sekä nopea! Tekee taatusti siistiä jälkeä, eikä paljon nipistele, hieman jälkeenpäin kyllä kuumotti, mutta se meni nopeasti ohi. Minullakin kun on se lievä muoto psoriaksesta, niin epäilin, että iho voisi ärsyyntyä, mutta niin ei käynyt. Täytyy kuitenkin muistaa, että olisi hyvä tehdä kuitenkin iholle aina testi ennen käyttöä, kun ottaa uusia aineita käyttöön, jotta näkee miten iho reagoi - jos ei reagoi, niin hienoa, sillä tämä laite mullisti juuri maailmani! :D  No okei, yksi ainoa miinus tässä oli, kun en tajunnut heti perään poistaa kintuista ylimääräistä vahaa..kröhöm. Tämä vaha ei siis lähde vesipesulla, joten se pitää poistaa joko vahaliuskan kääntöpuolelle tai mukana tulleilla kosteuspyyhkeillä. Hieman liian kauan odottelin :D Mutta illan mittaan lähti kuitenkin pois tuo vahakin. 

Sitten loppuun hieman nippelitietoa...

Easy Wax sisältö

Aika
20 minuutin lämmitys + vahaus
Vartalonosa
Kaikki ihotyypit, myös herkkä
Ihotyyppi
Sääret ja vartalo
Kokeile uutta sähkökäyttöistä Veet EasyWax™ -vahausmenetelmää. Vaha lämpenee nerokkaassa lämmityslaitteessa, ja roll-on-levityspää takaa ammattilaistason tulokset kotioloissa.
Veet-vahassa on samoja ainesosia kuin kauneushoitoloissa käytetyissä vahoissa. Se tehoaa jopa vain 2 mm pitkiin karvoihin ja irrottaa karvat juurineen heti ensimmäisellä vedolla.
Sisältämänsä luonnollisen mehiläisvahan ansiosta se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Vaha kosteuttaa ihoa ja tekee siitä täydellisen sileän jopa neljäksi viikoksi.

PITÄÄ VAHAN LÄMPÖTILAN SOPIVANA

Lämmitysyksikkö lämmittää vahan juuri oikeanlämpöiseksi.

VARMISTAA SIISTIN JA TASAISEN LEVITYKSEN

Roll-on-levityspää takaa, että vaha levittyy koko alueelle siististi ja tasaisen ohuena kerroksena.

Pakkauksen sisältö

  • Lämmityslaite ja sen korkki
  • Roll-on-vahapakkaus (50 ml), erityisesti sääri- ja käsikarvojen poistamiseen
  • 12 kuitukangasliuskaa
  • 4 jälkihoitopyyhettä
  • Teline ja virtajohto
Saatavana aloituspakkaus jaloille ja keholle. EasyWax -täyttöpakkauksia on kaksi erilaista: yksi säärien ja käsivarsien ja toinen bikinirajan sekä kainaloiden vahaukseen. Jälkimmäisessä on kapeampi levityspää.
Myös Veet EasyWax -karvanpoistoliuskoja voi ostaa lisää.

Förpackningen innehåller

  • Valmisteluaika
  • 20 minuutin lämmitys
  • 7 vaihetta ammattitason tuloksiin omassa kodissasi.
 
Ainesosat

Veet® EasyWax™ -vahapakkaus 50ml
Glyceryl Rosinate, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Hydrogenated Microcrystalline Wax, CI 77891, CI 26100
Veet® Perfect -jälkihoitopyyhkeet
Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Ja tuotteenhan meille tarjoili VEET.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti