perjantai 19. huhtikuuta 2013

Perjantain pikaruoka

Avoke alkoi käydä seitsemän aikaan illalla levottomaksi ja kierteli minua kuin nälkäinen sapelihammastiikeri, odottaen tietenkin, että alan tekemään ruokaa. Yltiöväsyneenä menneestä viikosta ja huomisen aikaisesta noususta päädyin tekemään nopean, simppelin ruuan... valitsin siis tättädää:
Hälsans Kök ovo-vegetaariset kasvispyörykät.

Ei muutakun pullat pannulle, ja kokkaamaan. Vaikeaahan näiden valmistus ei ole, itse tein pyörykät pannulla, ja aikaa kului huimat 7minuuttia. 


Sillävälin ehdin pilkkoa kurkut, tomaatit ja muut tykötarpeet, sillä ajattelin nyt näin kiireessä lätkiä pyörykät salaattiin. Ostin jäävuorisalaattia, mutta koska sen ravintopitoisuus on olematon, ostin lisäksi Napolitan mixin, joka sisältää: rucolaa, mizunaa, punajuurikkaan lehtiä ja pinaattia, nams! 


Lisäsin jäävuorisalaatin ja napolitana mixin lisäksi vielä kurkkua ja tomaattia, kastikkeena ceasar-salaatinkastike. Olisin vielä halunnut paahtaa hirssiä salaatin sekaan, mutta aika on rajallista. 

 Mitä tästä sitten kokonaisuudessaan syntyi?

Maistuva ja terveellinen, sekä täyttävä, raikas illallinen. Hirmuisen vannoutunut lihansyöjä avopuolisoni varmisti minulta vielä, oliko kyseessä oikeasti kasvispyörykät :D Soija on kyllä jännä asia ;) 

Itse tykkään syödä aina kaiken lämpimän kanssa paaaaaaljon kaikkea tuoretta, joten tykkäsin minäkin :)

Huomista odotellessa, huomisen ateriasta tulee vielä ruokaisampi lounas. 

Hälsans Kök - kasvispyörykät

Tuotetiedot

Soijaproteiini 51% (vedellä turvotettu), vehnäproteiini 15% (vedellä turvotettu,), vesi, kananmunan valkuaisjauhe, kasviöljy, maltodekstriini, tärkkelys, suola (1,6%) sipulijauhe, hernekuitu, proteiinihydrolysaatti (vehnä), mallasuute (ohra), aromit, valkosipulijauhe, stabilointiaineet (guarkumi, natriumalginaatti), hiiva, punajuurijauhe, mausteet.


Ravintosisältöper 100 gPer annos/ (5st/kpl=70g)% GDA*
Per annos/ (5st/kpl=70g)
Energiaa170 kcal119,0 kcal6 %
Proteiinia18 g12,6 g25 %
Hiilihydraattia10,5 g7,4 g3 %
josta sokeria1,5 g1,1 g1 %
Rasvaa6 g4,2 g6 %
josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,7 g0,5 g2 %
Ravintokuitua1 g0,7 g3 %
Natriumia0,65 g0,5 g19 %
Vastaa keittosuolapitoisuutta1,6 g1,1 g19 %

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti