Eli Hälsans Kök Burgare - kasvispihvi.
Ja Eikun Kokkamaan...
Aloitin laittamalla lankkuperunat uuniin ja löin piffit pannulle paistumaan. Iso plussa esigrillatusta valmispiffistä! Näiden paistamiseen meni about se 7 minuuttia, lopuksi lätkäisin vielä piffien päälle cheddar-juustot sulamaan ja laitoin levyn pienelle lämmölle.
Burgeriin tuli tomaattia, rucolaa ja lehtisalaattia.
Olin kieltämättä taas hieman laiska, oli jo ilta ja duunipäivä takana, joten ostin valmissämpylöitä, mutta ripottelin päälle reilun annoksen parmesanjuustoa! Ja eikun uuniin pahtuumaan hetkeksi. Tässä kannattaa muuten olla sitten tarkkana, nämä tarvitsevat korkeintaan sen pari minuuttia uunitusta.
Sitten vain kootaan simppeli ja maistuva annos, väliin tietenkin Hälsans Kök kasvinspihvi.
Saanen esitellä siis Parmesan-Cheddar-rucola kasvisburgeri!
Tältä näytti lopputulos, ja oli muuten älyttömän hyvää! Täytynee piipahtaa kaupassa hakemassa lisää näitä kasvispiffejä, maistuivat ne niiiiiin paljon paremmille kuin jotkut kämäiset jauhelihapihvit. Kuten arvata saattaakin, näissä oli myös käytetty soijaa ;) Maistui myös avokkeelle, joka tuumasi, että oikein maukasta ruokaa oli taas.
Tuotetiedot
Soijaproteiini 60% (vedellä turvotettu), vehnäproteiini 17% (vedellä turvotettu), sipuli, kananmunan valkuaisjauhe, kasviöljy, suola (1.8%), hiiva, maltodekstriini, hernekuitu, tärkkelys, aromit, sipulijauhe, valkosipulijauhe, mallasuute (ohra), stabilointiaineet (guarkumi, natriumalginaatti), mausteet, rypälesokeri, väri (sokerikulööri), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).Ravintosisältö | per 100 g | Per annos (1st/kpl =75g) | % GDA* Per annos (1st/kpl =75g) |
---|---|---|---|
Energiaa | 168 kcal | 126,0 kcal | 6 % |
Proteiinia | 18 g | 13,5 g | 27 % |
Hiilihydraattia | 9,5 g | 7,1 g | 3 % |
josta sokeria | 0,6 g | 0,5 g | < 1 % |
Rasvaa | 6 g | 4,5 g | 6 % |
josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 0,7 g | 0,5 g | 3 % |
Ravintokuitua | 2 g | 1,5 g | 6 % |
Natriumia | 0,7 g | 0,5 g | 22 % |
Vastaa keittosuolapitoisuutta | 1,8 g | 1,4 g | 23 % |
Buzzauksen loppusaldo:
Täydellinen onnistuminen vannoutuneesta lihansyöjäavokkeesta kasvisruuan pariin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti