perjantai 25. toukokuuta 2012

Makutestissä: Vadelma & Valion asiakaspalvelualttius.

Sinne meni välipalana Valio PROfeel® protskujogurtti. 

Maku: Vadelma.

Maku yllätti minut täysin, odotin tuolla sokeripitoisuudessa (7g/100g) ällömakeaa evästä. (...kyllä, en voi sietää sokeria jogurtissa, kun olisi luonnollinenkin vaihtoehto!) Maku oli freesi, mutta täyteläinen. Täydellinen välipala! En kovinkaan harrasta välipaloja, mutta ehkä tästä välipalojen syönnistä voisi kehittää pienen tavan, terveellisesti siis ;)  Nakitin myös kaverin maistamaan. Nätistihän se lusikoi valdeman makuisen jogurtin, halusin meinaan  toisen mielipiteen makuasiassa. Kuulema liian makeaa, vaikka olen itsekin samalla kannalla, ettei jogurtti saa olla makeaa, niin itsehän en maistanut paljoakaan makeutta tässä. Ehkä tupakka lienee tuhonnut mun makuaistin? :D

Pistin aamulla Valiolle kysymyksiä koskien näiden tuotteiden E-koodia, odotin törkyä, mutta jouduin nielemään tappioni ja toteamaan, että tämä on todellakin säilöntä-& väriaineetonta matskua.

Isot poitsit siitä valiolle! 


Olin myös harvinaisen yllättynyt siitä, miten nopeasti sain vastauksen!
Saman päivän aikana tuleva vastaus on harvinaisuutta, se kertoo jotain siitä, että kuluttajista todella välitetään ja heitä arvostetaan.

Liian monesti olen saanut odotella jopa viikkoja kysymyksiini vastauksia, ei hotsita.

Huomenna kohti mansikka-mustikka makuelämyksiä ;) Pääsenkin todella hyvin testaamaan huomenna, miten tämä tuote todella toimii välipalana, sillä pitkä päivä tiedossa maatilalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti