torstai 31. toukokuuta 2012

Faktaa ja sairastelua.



Bloggaaminen on vähän jäänyt, koska olen ollut jäätävässä flunssassa, ja makutestejä on heikompi tehdä, jos mikään ei maistu yksinkertaisesti miltään. Olen toki nauttinut jogurtteja uskollisesti (tavalla tai toisella!), joten päätin nyt (vieläkin kipeänä) tehdä tietopohjaisen postauksen näistä muista tuotteista, joita en muuten onnistunut löytämään vaikka kävin S-marketissa ja jopa Prismassa ? 


©Valio

Valio Profeel® proteiinijuoma sisältää runsaasti maidon hyvälaatuista proteiinia,joka tukee lihasten kuntoa ja kasvua.Yhdestä annoksesta saat 20 g proteiinia, josta puolet on tuoreen maidon heraproteiinia. Valio Profeel® proteiinijuoma sisältää vähemmän hiilihydraatteja , koska siinä on vain niukasti lisättyä sokeria. Valio Profeel® proteiinijuoma on erinomainen valinta osaksi monipuolista ruokavaliota ja aktiivista elämäntapaa.




Etkö tykkää mansikasta? Muistakin vaihtoehtoja on!


- maitokahvi
- kaakao




Eli jokaiselle löytyy kyllä jotain! :)  Itse olisin kovasti halunnut maistella kaakaon makuista protskujuomaa, näin kaakaon suurena ystävänä, toivottavasti vielä löydän tuotteita käsiini!




Rakastatko vanilijaa? Tässä sinullekkin vaihtoehto  

©Valio
Valio PROfeel® proteiinirahka, vanilija


Valio PROfeel® proteiinirahkassa on proteiinia kuten maustamattomassa rahkassa, mutta reilusti vähemmän hiilihydraatteja kuin muissa maustetuissa rahkoissa.Runsas proteiinin määrä tekee proteiinirahkasta täyteläisen välipalan. Lisäksi proteiini tukee lihasten ylläpitoa ja kasvua. Tuotteet ovat laktoosittomia. Makuvaihtoehtoina: mansikka ja vanilja. Nauti Valio PROfeel® tuotteita osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.


Eikö vanilija maistu, mutta rahka kylläkin?
- Ei hätää, rahkaa saa myöskin mansikanmakuisena!


VINKKI

Oletko kipeänä? Eikö ruoka mene alas? 

Pirtelö on minulle se ainoa oikea flunssasafka mikä menee alas. 
Blendasin mukaan valio PROfeel® - mansikkajogurttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti