torstai 20. joulukuuta 2012

Dove Pure & Sensitive -vartalovoidekampanja

Vaikka tämä ei sinällänsä ole bloggausbuzzaus, niin kerään vaikka sitten itselleni tiedot tänne blogiin, koska tämä on paljon hauskempi tapa buzzata normaaliin verrattuna, vaikka nyt ne normaalit jutut teen myös :)

Tälläkertaa saan testata doven pure & sentitive vartalovoidetta. Oikein ihanaa näin talvisaikaan, kun iho on muutenkin kuiva ja huonossa kuonnossa.

Dove on tarkoitettu kaikille naisille – myös niille naisille, joilla on herkkä iho. Siksi Dove Pure & Sensitive kosteusvoide on suunniteltu erityisesti herkän ihon hoitoon ja kosteutukseen. 
Hajusteeton ja alkoholiton Dove Pure & Sensitive kosteusvoide sisältää myös ainutlaatuisen DeepCare Complex –teknologian, joka auttaa hoitamaan ihoasi syvemmältä* 
*ihon pintakerroksia 
- Dermatologisesti testattu ja hyväksytty herkän ihon hoitoon - Hajusteeton - Alkoholiton - Ainutlaatuinen koostumus ja DeepCare Complex –teknologia korjaa tehokkaasti ihoa






Paketti saapui tänään postiin, odotan innolla mitä ihmeitä tämä kosteusvoide voikaan tehdä, vai tepsiikö se minun iholleni lainkaan :) Isot plussat alkoholittomuudesta.

Näihin puheisiin, tarkoitus on ottaa kuvat jokatoinen päivä käytön aikana, niistähän ne tulokset todellisuudessa näkee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti